2014. június 18., szerda

A nyár legtrendibb frizurái

A mai téma a hajakkal kapcsolatos lesz. Itt a nyár és most megmutatom nektek milyen frizurákat érdemes viselni idén.
Mostanában bejöttek a divatba a különböző fonott hajak, és a sztároknál is egyre divatosabb. Rengeteg féle változat létezik, úgyhogy biztosan te is találsz majd kedvedre valót! :)


A szálkafonás az egyik legegyszerűbb változat, a kezdők is könnyen el tudják készíteni. De aki még nem ismerné annak azért elmondom: két felé választod a hajadat, és a széléből mindig átraksz egy kicsit a másik oldalra. A végeredmény pedig egy csodaszép frizura! :) 
Akinek esetleg nem sikerülne írjon bátran és leírom részletesebben! ;)

Forrás: neszeszer.blog.hu
Ez egy picivel már bonyolultabb, de könnyen elkészíthető ez is, főleg, hogy illusztrálva is van. Szerintem nagyon jól mutat akár ballagáson is!

Forrás: belleza.hu
Hasonlít egy picit az előzöhöz, de ez már azért nehezebb. A lépések szerintem jól követhetők a képen, úgyhogy hajrá, szerintem könnyen elkészítitek! ;) Ez a fajta haj is megállja a helyétt egy elegánsabb megjelenést kívánó eseményen. 


Nagyon népszerű mostanában, hogy a hajat középen választják el a fejtetőn. Nekem például nem tetszik túlságosan, olyan furcsán néz ki. Szerintem sokkal jobb, ha egy kicsit oldalt választjuk el. De aki követi a divatot, annak érdemes így hordani a haját! :)


Mondjuk ezen a képen még jól néz ki. Arcformától és a haj hosszúságától is függ, hogy kinek áll jól. Valakit mindenképpen kérdezzetek meg a környezetetekből, hogy szerinte hogyan áll! :)


Sőt, képzeljétek idén a rövid frizura is trendinek számít! Nem is gondolnátok milyen sok féle változata lehet a rövid hajnak is. Lehet akár fiúsabb fazonú,  vagy fokozatosra vágott, hogy hátul csak a tarkónkig érjen. A lényeg hogy engedd szabadjára a fantáziádat!

Szinte bármilyen hajat csináltathatsz magadnak a fodrásznál, mert idén tényleg a sokszínűség lesz a lényeg. Mint már mutattam divatos a fonat, a középválaszték, a rövid haj, de nem maradhatnak ki a copfok sem a sorból. Sőt, a hajpántok és a különböző virágok is trendik lesznek!

Forrás: púderpamacs





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése